Recreatie

Nederlanders gaan steeds vaker met vakantie. In de zomervakantie zijn zonnige oorden favoriet. Misschien heeft u een boot en geniet u van tochten over het water. Of kiest u liever voor een stedentrip?

Om zonder zorgen van uw vakantie en uitstapjes te kunnen genieten, is het belangrijk dat u gedurende uw reis goed verzekerd bent. Tegen diefstal, verlies of schade van uw spullen, bijvoorbeeld. Maar ook medische kosten in het buitenland moeten goed verzekerd zijn. Bovendien wilt u bij autopech of ziekenhuisopname natuurlijk kunnen rekenen op hulp van een alarmservice. Welke verzekering u het beste kunt afsluiten is afhankelijk van uw wensen en reisgedrag.  Voor iedere vakantie is een passende reisverzekering te vinden.

Ook uw caravan en boot verdienen een goede verzekering.  De financiële gevolgen van schade of diefstal blijven zo binnen de perken.

Een tip: Gaat uw vakantie door een onvoorziene gebeurtenis niet door? Met een annuleringskostenverzekering blijft de financiële schade tot het uiterste beperkt.