Wie zijn wij

Wij zijn een onafhankelijk werkend financieel adviesbureau. En onafhankelijk wil in dit geval heel duidelijk zeggen dat geen enkele bank of verzekeringmaatschappij ons iets kan verplichten. Met andere woorden, onze opdrachtgevers zijn niet de banken of de verzekeraars, u bent onze opdrachtgever!
 
Dat betekent dat wij ons volledig, vanuit een 100% onafhankelijkheid, kunnen richten op uw belangen. Wij vinden het daarbij belangrijk dat we voor u de beste aanbieding uit de markt kunnen doen. Wij kiezen voor kwaliteit en een scherpe premie. Daarom adviseren wij de bollen- en bloemenkwekers al jaren de verzekeringen bij Interpolis te sluiten, omdat Interpolis goede verzekeringen heeft die goed aansluiten op hun risico’s, maar bovendien veel verstand heeft van de branche en dus bij schade snel en goed kan reageren.
Ook voor andere zakelijke branches en particulieren hebben wij goede oplossingen voor het afdekken van risico’s bij meerdere risicodragers.
 
Wij werken samen met VCN Connect B.V. VCN Connect B.V. heeft volmachten van een aantal gerenommeerde verzekeraars. De samenwerking met VCN Connect B.V. geeft ons de mogelijkheid om zelf snel te kunnen handelen en te kunnen inspelen op uw vragen. We hebben een ruime bevoegdheid op het gebied van acceptatie en schade afwikkeling.
 
Onze missie is om een langdurige samenwerking aan te gaan met onze klanten. We willen het nu goed voor u regelen, maar ook over 10 jaar. Dat vergt soms extra inspanning, maar hebben we graag voor u over.